SerbianEnglishBulgarianAlbanianHungarianRomanianMacedonian 

Labortatorit te Palinologjise
Fakultetin e Shkencave Natyrore
Trg Dositeja Obradovića 2
21 000 Novi Sad
Serbi

e-mail: novisadpolen@gmail.com


raporti-aeropalinologjik


Translation in Albanian is available thanks to:

Valorisation Grant
JRP IB73A0-111034

swiss-national-science-foundation-logo

 

NOVO!

Kalendar polena za Vaš SMART telefon.

 

SMART phone APP

 

Polen

Novi Sad

 

 MONITORING DHE PARASHIKIMI:

 clik on button for information

Laboratory for palynology, Faculty of Sciences Novi Sad, Serbia
e-mail:
novisadpolen@gmail.com

LEGENDA:

polene te paregjistruara ne atmosfere
PERQENDRIM I ULET - mund te shkaktojne reaksion alergjike ne individe shume sensitive
PERQENDRIME TE MODERUARA TE LARTA - mund te shkaktojne reaksione alergjike ne shume individe alergjike
PERQENDRIME SHUME TE LARTA - mund te shkaktojne reaksione ne individet me te alergjike

 


POLENI ALERGEN

20-03

21-03

22-03

23-03

24-03

25-03

26-03

PARASHIKIMI DERI: 03-04-2017
LAJTHA

PERQENDRIM I ULET (28/III-3/VI)
VERRI

PERQENDRIM I ULET (28/III-3/VI)
TAKSORE / SELVIORE

PERQENDRIM I ULET (28/III-3/VI)
MESHTEKNA

PERQENDRIME SHUME TE LARTA (28/III-3/VI)
FRASHERI

PERQENDRIME TE MODERUARA TE LARTA (28/III-3/VI)
RAPI

PERQENDRIM I ULET (28/III-3/VI)
DUSHKU

PERQENDRIM I ULET (28/III-3/VI)
GRAMORE

PERQENDRIM I ULET (28/III-3/VI)
GJETHE
LEPJETA
HITHERORE

KENOPODIORE
PELINI
AMBROZIA