SerbianEnglishBulgarianAlbanianHungarianRomanianMacedonian 

Labortatorit te Palinologjise
Fakultetin e Shkencave Natyrore
Trg Dositeja Obradovića 2
21 000 Novi Sad
Serbi

e-mail: novisadpolen@gmail.com


raporti-aeropalinologjik


Translation in Albanian is available thanks to:

Valorisation Grant
JRP IB73A0-111034

swiss-national-science-foundation-logo

 

NOVO!

Kalendar polena za Vaš SMART telefon.

 

SMART phone APP

 

Polen

Budapest

 

 MONITORING DHE PARASHIKIMI:

 

National Institute of Environmental Health
Budapest, Hungary

e-mail:
apatini.dora@oki.antsz.hu 

LEGENDA:

polene te paregjistruara ne atmosfere
PERQENDRIM I ULET - mund te shkaktojne reaksion alergjike ne individe shume sensitive
PERQENDRIME TE MODERUARA TE LARTA - mund te shkaktojne reaksione alergjike ne shume individe alergjike
PERQENDRIME SHUME TE LARTA - mund te shkaktojne reaksione ne individet me te alergjike


POLENI ALERGEN

14-03

15-03

16-03

17-03

18-03

19-03

20-03

PARASHIKIMI DERI: 27-03-2017
LAJTHA

VERRI

TAKSORE / SELVIORE

MESHTEKNA

FRASHERI

RAPI

DUSHKU
GRAMORE
GJETHE
LEPJETA
HITHERORE
KENOPODIORE
PELINI
AMBROZIA